Οι εκπαιδευτές μας


Το προσωπικό του γυμναστηρίου είναι υπεύθυνο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από όλα τα μέλη του διασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλους. Όλοι οι χώροι του γυμναστηρίου κλιματίζονται.

Πέρα από τον τομέα της ασφάλειας έχουμε επενδύσει στους αναρριχητικούς τοίχους ώστε το γυμναστήριο μπορεί να προσφέρει σε αρχάριους και προχωρημένους. Τα 300 τετραγωνικά μέτρα των τοίχων περιέχουν όλες τις μορφολογίες που μπορεί να υπάρχουν στο εξωτερικό περιβάλλον, θετικές, αρνητικές, ταβάνια, κόψεις και δίεδρα. Έχουν αγοραστεί χιλιάδες πιασίματα από τους καλύτερους κατασκευαστές όπως η HRT, LAPIS,AIX, VOLX κ.ά.

Παρόλα αυτά το μεγαλύτερό μας ατού είναι η ομάδα μας η οποία όχι μόνο είναι ικανή αλλά και αρκετά παθιασμένη να μεταδώσει τα μυστικά της αναρρίχησης. Είτε λοιπόν ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης είτε ήδη ασχολείστε με την αναρρίχηση, το Rockway είναι το μέρος όπου οι στόχοι σας επιτυγχάνονται.

Εκπαιδευτής Αναρρίχησης Βράχου Ε.Ο.Ο.Α.

Ξεκίνησε αναρρίχηση το 1991, μετά από 2 χρόνια εντατικής ενασχόλησης με το άθλημα πραγματοποίησε μερικές από τις πιο δύσκολες αναρριχητικές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα. Στην συνέχεια δημιούργησε πολλά νέα πεδία ανοίγοντας εκατοντάδες διαδρομές σε όλη τη χώρα.
Το μεγάλο πάθος και η αγάπη για το σπορ τον οδήγησε να ασχοληθεί με την εκπαίδευση από το 1996 μέχρι και σήμερα. Συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Αναρρίχησης (1η έως και 3η θέση). Επίσης ανέλαβε τη χάραξη αρκετών αγώνων αναρρίχησης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Bouldering ανοίγοντας πεδία σε όλη την Ελλάδα.

Εκμάθηση Βασικής Τεχνικής Αναρρίχησης

Γεννήθηκε το 1984 στην Λιβαδειά και στα 10 του χρόνια ξεκίνησε την αναρρίχηση και το snowboard στον Ε.Χ.Ο.Σ. Λιβαδειάς. Σε ηλικία 12 ετών πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων στην αγωνιστική αναρρίχηση.
Από το 2000 έως και σήμερα έχει κερδίσει 5 κύπελλα Ελλάδος στην αναρριχηση, 6 πρωταθλήματα bouldering, 8 πρωταθλήματα Ελλάδος, 4 κύπελλα bouldering και 4η θέση σε βαλκανικό πρωτάθλημα. Επίσης έχει συμμετάσχει σε 5 παγκόσμια πρωταθλήματα νέων και το 2009 πήρε μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα bouldering στην κατηγορία ανδρών στην Αυστρία.
Ανοίγει τις πρώτες του δύσκολες διαδρομές βαθμολογίας 8a-9a+ στην Κάλυμνο το 2007. Έχει σκαρφαλώσει σε πολλές διαδρομές στην Κάλυμνο και το εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία) κάνοντας διαδρομές βαθμολογίας από 7α-8c.

Εκμάθηση Βασικής Τεχνικής Αναρρίχησης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης όπου και γνώρισε την αναρρίχηση. Ξεκίνησε ως μέσο ψυχαγωγίας και λόγος πολλών ταξιδιών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και κατέληξε ως άθλημα.
Έχει συμμετοχές σε αγώνες αναρρίχησης ελληνικού πρωταθλήματος καθώς και 4η θέση σε βαλκανικούς αγώνες. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και εκμάθηση βασικής τεχνικής αναρρίχησης για όλες τις ηλικίες και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος στις κατασκηνώσεις του Ε.Π.Ο.Σ Φυλής στα αντικείμενα πεζοπορίας και αναρρίχησης.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ασκήσεων με την ''ελβετική μπάλα'' και πρώτων βοηθειών της ΕΝΑΚ.

Εκμάθηση Βασικής Τεχνικής Αναρρίχησης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Τελειόφοιτος Τμήματος Αυτοματισμού στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά και απόφοιτος Λυκείου Ψυχικού.
Από νεαρή ηλικία είχε αθλητικές δραστηριότητες. Σκέϊτμπορντ επί πέντε συναπτά έτη, στίβος τρέξιμο 400 μ., κολύμπι, ποδήλατο (συμμετοχή σε τρίαθλο), bunjee jumping και τελικά από το 2007 έως σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την αναρρίχηση. Προπονητής αναρρίχησης στον Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής το 2011-12. Διδασκαλία του αθλήματος σε άτομα κάθε ηλικίας με ιδιαίτερη επιτυχία μεταδοτικότητας.
Εξειδίκευση σε παιδιά και εφήβους που έρχονται σε πρώτη επαφή με το άθλημα και στόχος είναι να το αγαπήσουν, ώστε να διατηρούν την επιθυμία να ασχολούνται με αυτό. Ικανότητα χάραξης διαδρομών μέχρι τη βαθμολογία Font. 8a+ και προβλημάτων Boulder μέχρι Font. 8A. Συνεχής δραστηριότητα και εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με επίκεντρο το Bouldering.

Εκπαιδευτής Αναρρίχησης Βράχου Ε.Ο.Ο.Α.

Αθλείται συστηματικά από τα 7 του. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την αναρρίχηση το 1995, σε ηλικία 19 ετών.Το 1999 τιμήθηκε από την Ε.Ο.Ο.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης) για τη νέα διαδρομή “Εις Μνήμην” στο Σκολιό Ολύμπου.Έχει στο ενεργητικό του πολλές δύσκολες διαδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία), καθώς και πληθώρα νέων αλπικών, παραδοσιακών και αθλητικών διαδρομών στα Ελληνικά βουνά και βράχια. Η δράση του καλύπτει όλο το φάσμα της αναρρίχησης βράχου (trad/sport/alpine/bouldering). Από το 2004 ασχολείται εντατικά με το sportclimbing και το bouldering, σκαρφαλώνοντας διαδρομές δυσκολίας έως 8a και προβλήματα έως Font 7a+.

Εκπαιδευτική πείρα : Εκπαιδευτής αναρρίχησης βράχου Ε.Ο.Ο.Α. στις σχολές αναρρίχησης βράχου αρχαρίων και μέσου επιπέδου του ΕΟΣ Αθηνών και της «Base Camp Κοτρωνάρος» από το 2005 έως και το φθινόπωρο του 2015. Υπεύθυνος εκπαιδευτής αναρρίχησης και αθλοπαιδιών για τα παιδικάMultiActivityCampστο «Δασικό Χωριό Λιβαδάκι» το 2010 και από το 2012 έως και το 2015. Εκπαιδευτής στο «RockwayClimbingGym»από το Νοέμβριο του 2015.

Δασκάλα Yoga και Pilates

Δασκάλα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού του αγγλικού συστήματος I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing) και απόφοιτος του αμερικανικού κολλεγίου Ελλάδος Deree με Bachelor of Arts in Dance.
Εχει παρακολουθήσει την εκπαίδευση δασκάλων Power Yoga της Ελένης Πετρουλάκη Ivic, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων 300 ωρών Hatha Yoga της Βιβής Λέτσου στο Nysy Studios. Εχει συμμετάσχει σε Yoga workshops με γνωστούς δασκάλους απο το εξωτερικό όπως Desirre Rumbaugh, Sue Elkind, Rusty Wells, Naime Jezzeny, Martin Kirk, Ana Forrest.
Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται συστηματικά και με το Pilates, έχοντας παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αμερικανικού  οργανισμού BASI (Body Arts and Science International) στο Nysy Studios της Βιβής Λέτσου. Διδάσκει ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα Yoga και Pilates Mat.
Μητέρα δύο παιδιών 14 και 12 χρόνων.

Λίγα Λόγια

Το Rockway είναι κατασκευασμένο με τις ίδιες αρχές που απαιτούνται για επιτυχία στην αναρρίχηση, προσοχή στην λεπτομέρεια, ποιότητα και πάθος. Ενώ η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα του γυμναστηρίου.

Που Θα μας Βρείτε

Ηράκλειο Αττικής, 141 22

Προβελεγγίου 4

Τηλέφωνο: 210 2814989

Fax: 210 2814765

Email: info@rockwayclimbing.com

Ακολουθήστε Μας