Εκδηλώσεις

Πάρτυ Γενεθλίων

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας έχετε τώρα την δυνατότητα να διοργανώσετε το party του παιδιού σας με απόλυτη ασφάλεια.

Τα παιδιά καθοδηγούμενα από έμπειρους εκπαιδευτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα μέσω παιχνιδιών αναρρίχησης τα οποία είναι τόσο προκλήσεις για το μυαλό όσο και για το σώμα. Για 3 ώρες τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώσουν, να τρέξουν, να διασκεδάσουν με διάφορες δραστηριότητες μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον που θα δημιουργήσουμε για εσάς!

Επισκέψεις σε Αναρρηχητικά Πεδία

Το γυμναστήριο Rockway προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την αναρρίχηση βράχου διοργανώνοντας μονοήμερες εκδρομές σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών. Με την διοργάνωση εκδρομών κάθε μέλος του γυμναστηρίου μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές του στον τομέα του Bouldering, Top rope και Lead climbing στον εξωτερικό χώρο όπου και δημιουργήθηκαν, ώστε να έχει μια καλύτερη αντίληψη τεχνικής, ασφάλειας αλλά και σεβασμού προς την φύση. Κάθε εκδρομή προσφέρει μια ευχάριστη αλλαγή από την καθημερινότητα της πόλης.

Summer Camp

Coming Soon

Λίγα Λόγια

Το Rockway είναι κατασκευασμένο με τις ίδιες αρχές που απαιτούνται για επιτυχία στην αναρρίχηση, προσοχή στην λεπτομέρεια, ποιότητα και πάθος. Ενώ η ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα του γυμναστηρίου.

Που Θα μας Βρείτε

Ηράκλειο Αττικής, 141 22

Προβελεγγίου 4

Τηλέφωνο: 210 2814989

Fax: 210 2814765

Email: info@rockwayclimbing.com

Ακολουθήστε Μας